Disclaimer

We doen ons best deze website altijd beschikbaar te houden. Ook is het de bedoeling dat alle getoonde informatie altijd correct en actueel is en dat met juiste links naar andere websites wordt verwezen. Toch zit het soms tegen en maken we foutjes of doet de site het even niet. Daarom kunnen we, hoe graag we dat ook zouden willen, geen harde garanties geven over zowel de inhoud van de site als de beschikbaarheid ervan. Mocht er schade ontstaan door deze website of door het klikken op een link naar een andere website via deze website, dan zijn we daar niet aansprakelijk voor.

Help ons beter te worden

Mocht er nou iets niet kloppen op deze website en jij ziet dit, zou je dat ons dan willen vertellen? Het hoeft niet, maar we stellen het heel erg op prijs. Stuur in dat geval een bericht met je bevindingen.

Copyright

Veel mensen denken dat je op internet alles mag kopiëren. Nou, die mensen helpen we graag uit hun droom. Op alle inhoud, plaatjes en het ontwerp van deze website rust namelijk auteursrecht. Je mag ernaar verwijzen en je mag ervan citeren (binnen de kaders van de wet), maar op geen enkele manier mag je er iets van kopiëren. Tenzij je vooraf uitdrukkelijke schriftelijke toestemming gekregen hebt.

Wijzigingen

Het kan zijn dat we deze disclaimer aanpassen. Doen we dat, dan vertellen we dat natuurlijk op deze website.